30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

Cinayeti jandarma aydınlattı

ERZİNCAN'DA BULUNAN KADIN CESEDİNİN ARDINDAN OLAY AYDINLATILDI

Erzincan'da önceki gün yol kenarında bulunan kadın cesedinin ardından jandarma ekipleri kısa sürede olayı aydınlattı.

 Yabancı uyruklu hayat kadınına ait olduğu öğrenilen ceset ve çevresinde yapılan ilk incelemede 24 ayrı suçtan sabıkası bulunan ve kadını pazarladığı iddia edilen şahıs gözaltına alınarak ilk sorgusunun ardından adliyeye çıkartıldı.

Olay geçtiğimiz Pazar günü Erzincan-Çağlayan beldesi karayolu üzerinde Soğukoluk köyü yakınlarında kafasından aldığı darbelerle öldürülmüş bir kadının cesedinin bulunmasıyla ortaya çıktı. Jandarmanın gayretli çalışmaları sonucu olay kısa sürede aydınlatıldı.

KADININ CEP TELEFONUNDAN YOLA ÇIKILDI

Yol kenarında cesedi gören köylülerin durumu jandarmaya haber vermesinin ardından kadının cesedinin bulunduğu bölgede inceleme başlatıldı. Metal arama dedektörleri ile yapılan arama çalışmalarında cesedin bulunduğu yerin yakınlarında toprağa gömülü halde bir cep telefonu bulundu. Öldürülen kadına ait olduğu tespit edilen cep telefonunda son aranan numaraları inceleyen jandarma, kısa sürede hayat kadını olduğu öğrenilen Gürcistan uyruklu Ofelia A.'nın(47) pazarlayıcısı C.K.'ya(44) ulaştı.

KAFASI TAŞLA EZİLMİŞ

Kadının cesedi otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Merkezi'ne gönderilirken ilk belirlemelere göre kadının kafasına taşa vurularak öldürüldüğü öğrenildi. C.K. jandarma'daki sorgusunda Ofelia A. ile birlikte otomobille Çağlayan beldesindeki bir gazinodan çıktıklarını ve araç içerisinde tartışmaya başladıklarını ifade ederken, alkol ve uyuşturucunun etkisiyle olayı hatırlamadığını ifade etti.

C.K.'nın cinayet, adam yaralama, gasp ve kadın ticareti gibi olaylardan 24 ayrı suçtan sabıkası olduğu tespit edilirken, zanlının ev ve aracında yapılan aramalarda aracın içerisinde kan lekelerine rastlandı. C.K. akşam saatlerinde Ofelia A.'nın katil zanlısı olduğu iddiasıyla adliyeye çıkartıldı.

ERZİNCAN'DA BULUNAN KADIN CESEDİNİN ARDINDAN OLAY AYDINLATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2009 Salı 15:56:05
Güncelleme :6 Ekim 2009 Salı 16:58:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?