30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

Demir'den Erzincan basınına reklam

Erzincan Valiliği ve İl Özel İdaresi tarafından Erzincan’da görev yapan ulusal ve yerel medya kuruluşu sahiplerine ve çalışanlarına iftar yemeği verildi.

İftar yemeğinde bir araya gelen basın camiası yoğun iş temposundan bir nebze de olsa kurtularak hep birlikte iftar yaptılar.


Yemeğe Erzincan Valisi Abdulkadir Demir, İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun, ERT Yönetim Kurulu Başkanı ve Gündem24 Gazetesi Sahibi Ahmet Tanoğlu, Özsöz Gazetesi Sahibi Kazım Erdem Özsoy, Doğu Gazetesi Sahibi Halil İbrahim Özdemir, Habercan Gazetesi Sahibi Ahmet Yolcu, Can TV yöneticileri ile Erzincan’da görev yapan ulusal ve yerel medya temsilcileri ve çalışanları katıldılar.


Hep Birlikte yapılan iftarın ardından bir açıklama yapan Erzincan Valisi Abdul Kadir Demir katılımlarından dolayı tüm kurum temsilcilerine teşekkür ederek, büyük bir özveriyle çalışan basın çalışanlarının zor şartlar altında görev yaptıklarını ifade etti.


Gazeteci Yazar Şefik Aras ise programda okuduğu Cahit Sıtkı Tarancı’nın yaş 35 şiiri ile iftar yemeğine farklılık kattı. Mükemmel bir organizasyonun yaşandığı iftar yemeği yapılan sohbetlerle sona erdi.

İha
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2009 Pazartesi 18:44:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?