23
Mayıs
2024
Perşembe
ERZİNCAN

Doğa konulu fotoğraf yarışması

Erzincan Anadolu Lisesi Fotoğrafcılık Kulübü tarafından Foto Kulüp 1.yıl etkinliği kapsamında Erzincan yöresinden karelerden oluşan Doğa konulu fotoğraf yarışması düzenleniyor.

Erzincan Anadolu Lisesi Müdürü Aziz Gün, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı’nın Sosyal Aktiviteler Yönetmenliği çerçevesinde okulda kurulan Sosyal Kulüp Danışman öğretmenleriyle yaptıkları toplantıda kulübün yıl içerisinde geniş katılımlı en az bir aktivite yapılması yönünde karar aldığını belirtti.

Gün," Alınan bu karar doğrultusunda Tiyatro Kulübü’müz velilere yönelik şiir dinletisi, Çevre Kulübümüz okul bahçesine fidan dikimi, Kültür ve Edeniyat Kulübümüz Tomurcuk dergisi yayınlarken, Fotoğrafcılık Kulübümüzün de ilimiz genelinde buluna tüm orta öğretim kurumları arasında Erzincan yöresinden karelerden oluşacak Doğa konulu bir fotoğraf yarışması düzenlemesine karar verildi. Alınan bu karada amacımız öğrencilerimizi sosyal aktivitelere yönlendirmek, Erzincan'da doğayla ilgili doğal güzellikleri ön plana çıkartmaktır. Mart ayı itibariyle başladığımız Doğa konulu fotoğraf yarışması Mayıs ayı itibariyle sona erecektir. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimize teşvik amacıyla verilecek çeşitli ödüllerin yanı sıra ÖSS eğitiminde indirim yapılacak. Erzincan'da bu yıl 1.sini düzenlediğimiz bu etkinlik daha bir çok yapacağımız etkinliklerin öncüsüdür. Eğitim ve öğretimde başarıyı yakalamanın temel prensiplerinden birisinin de öğrencilerin sosyal yönlerinin ortaya çıkarılması ve geliştirilmesi için de desteklenmesi gerektiğine inanıyorum"dedi.

.
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2008 Çarşamba 18:34:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?