30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

Emekli Korgeneral'den eğitime destek

EMEKLİ KORGENERAL'DEN EĞİTİME DESTEK

Erzincanlı Emekli Korgeneral Dursun Bak Üzümlü ilçesi Karakaya Beldesi'nde öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.

Karakaya Beldesi Gökbayrak İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törene Erzincan Valisi Abdülkadir Demir, Merkez Valisi Selim Cebiroğlu, işadamları Sıtkı Severoğlu ve Nusret Yılmaz, köylüler katılırken Emekli Korgeneral Dursun Bak, okul girişinde okul girişinde çiçeklerle karşılandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından ilk konuşmayı Karakaya Belediye Başkanı Ömer Oktay yaparak verdiği desteklerden dolayı Emekli Korgeneral Dursun Bak'a teşekkür etti. Ardından bir konuşma yapan Emekli Korgeneral Dursun Bak ise, kendisinin bu köyde sıkıntılar içerinde okula gidip geldiğini hatırlatarak; "Köyün en fakir ailelerinden birinin çocuğuydum, eski bir okulumuz vardı" dedi. Bak konuşmasında öğrencilere nasihatlarda da bulunarak; "Okuyun öğreniminizi tamamlayan, ondan sonra vali de olursunuz, komutanda. Bu ülkede okuyan herkes için kapılar sonuna kadar açık" diye konuştu.

Programda daha sonra Erzincan Valisi Abdülkadir Demir, Merkez Valisi Selim Cebiroğlu, işadamları Sıtkı Severoğlu ve Nusret Yılmaz tarafından içerisinde giyim eşyası ve kırtasiye malzemesi olan paketler öğrencilere verildi.

EMEKLİ KORGENERAL'DEN EĞİTİME DESTEK
EMEKLİ KORGENERAL'DEN EĞİTİME DESTEK
EMEKLİ KORGENERAL'DEN EĞİTİME DESTEK
EMEKLİ KORGENERAL'DEN EĞİTİME DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2009 Cuma 15:49:04
Güncelleme :16 Ekim 2009 Cuma 22:37:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?