9
Mayıs
2024
Perşembe
ERZİNCAN

Erzincan: Fanatik taraftar gelini kaptığını gibi soluğu stadyumda aldı...

Erzincan'da yayın yapan Radyo TEK FM'de DJ ve program yapımcısı olarak çalışan Erzincanspor taraftarı Recep Onur Çetin, bugün Zeynep Başyazıcı ile dünya evine girdi. Erzincan Belediyesi Nikah Salonu'ndaki nikah merasiminin ardından, eşiyle birlikte Erzincanspor'un yeni sezon açılışı için düzenlenen töreninin yapıldığı 13 Şubat Şehir Stadı'na gelen fanatik DJ'yi burada taraftarlar coşkuyla karşıladı.

Elinde kırmızı-siyah Erzincanspor bayrağıyla sahaya giren Recep-Zeynep çifti taraftarları selamladı. Töreni organize eden Erzincansporlu yöneticilerin de haberdar olmadığı sürpriz ziyaret, stadı dolduran Erzincanlı taraftarlardan büyük alkış aldı. Genç çift, daha sonra, yeni sezon açılışı için A Kategorisi ekiplerinden Kocaelispor'la hazırlık maçı yapacak olan Erzincansporlu futbolculara ve konuk ekip futbolcularına başarı dileklerinde bulundu.

Erzincanspor Başkanı Necmi Buyruk ise kendilerine hoş bir sürpriz yaşatan çifte çiçek verdi. Erzincanspor'un hiçbir maçını kaçırmadığını ifade eden Recep Onur Çetin, "Yeni sezonun bütün maçlarını da eşimle birlikte seyredeceğim" dedi.
Erzincanspor'un yeni sezon açılışına renk katan Recep-Zeynep çifti, daha sonra maçı izlemeden stattan ayrıldı.

iha-erzincan
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2004 Pazartesi 10:56:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?