8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZİNCAN

Erzincan: Mustafa Sarıgül, memleketinden memnun ayrıldı...

Başkan Sarıgül’e Erzincanspor’u ziyaretinde Kulüp Başkanı Necmi Buyruk tarafından üzerine Atatürk’ün resmi işlenmiş bakır tepsi, arkasında Mustafa Sarıgül yazılı 24 numaralı Erzincanspor forması ve kulüp flaması hediye edildi. Başkan Sarıgül’den Erzincanspor’a destek beklediklerini ifade eden Kulüp Başkanı Necmi Buyruk, "Sayın Sarıgül geçmişte de Erzincanspor’a maddi ve manevi bir çok destekte bulunmuştur, bundan sonra da desteğini esirgemeyeceğini biliyoruz" dedi.

 
Sarıgül ise başarıya ulaşmak için emek vermek ve çalışmak gerektiğini vurgulayarak, "Geçmiş yıllarda çam sakızı çoban armağanı, elimizden ne geliyorsa yaptık. Hiçbir zaman Erzincanspor’dan elimi çekmedim. İnşallah bundan sonra da yardımcı olmak isterim. İstanbul’da çok değerli Erzincanlı iş adamlarımız, arkadaşlarımız ve esnafımız var. Onların da bu konuda desteğini isteyeceğiz" diye konuştu.


Sarıgül, Erzincanspor Kulüp Tesisleri’ni ziyaretinin ardından merkeze bağlı Geçit Beldesi’ne gitti. Burada Belediye Başkanı Düzgün Bilgin, partililer ve vatandaşlar tarafından karşılanan Sarıgül kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı. Sarıgül konuşması sırasında yanında bulunan Bedriye Erdoğan’ın (60) elini öperek, "Anaların hakkı hiçbir zaman ödenmez. Ağalarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar" dedi. Konuşmasının ardından kucağına aldığı Deniz Erdi Yetkin’i (1) seven Sarıgül’e sarı çiçek verildi.


Geçit’teki programından sonra Üzümlü İlçesi’ne bağlı Altınbaşak Beldesi’ne geçen Sarıgül, burada da davul zurna ve halaylar eşliğinde karşılandı. Belediye binası önünde bir sandalyenin üzerine çıkarak alanda toplanan vatandaşlara seslenen Sarıgül, "Hepinizin desteğine ve yardımına ihtiyacım var. Hak doğrunun yanındadır. Allah bizi doğrudan ayırmasın. Yolumuz açık, gazamız mübarek olsun" şeklinde konuştu.


Partili gençlerle halay çeken Sarıgül, daha sonra Üzümlü İlçesi’ne giderek burada da vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Üzümlü’de AK Partili Belediye Başkanı Ensari Sürücü tarafından karşılanan Sarıgül’e bir çay bahçesinde yöresel yiyecekler ikram edildi. Ziyaret sonunda Başkan Sarıgül kendisine gösterilen ilgiye teşekkür ederken, Üzümlü Belediye Başkanı Ensari Sürücü de, "Ben bu ilçenin belediye başkanı olarak bildiğim kadarıyla Türk siyasetine damga vuran Sayın Demirel, Sayın Özal ve Sayın Erdoğan da seçim startlarını Üzümlü’den vermişlerdir. Üzümlü’nün böyle bir kutsi havası vardır. Başkanı kutluyorum" diye konuştu.


Üzümlü İlçesi’ne yaptığı ziyaretle memleketi Erzincan’a yaptığı 4 günlük geziyi noktalayan Mustafa Sarıgül, saat 16.45 sıralarında Türk Hava Yolları’nın tarifeli uçağıyla İstanbul’a gitti.

iha-erzincan
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2004 Çarşamba 11:22:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?