9
Mayıs
2024
Perşembe
ERZİNCAN

Erzincan: trafik kazasında ölenlerin yakınları cenazelerini almaya başladı...

Edinilen bilgiye göre, Erzincan-Erzurum Karayolu’nun 80. kilometresinde Altunkent Beldesi yakınlarında dün saat 21.45 sıralarında meydana gelen kazanın ardından, Erzincan Devlet Hastanesi morgunda, görevli Cumhuriyet savcıları nezaretinde, yakınlarının da yardımıyla kimlikleri tespit edilen cenazeler, tabutlara konularak memleketlerine götürüldü.


Kazada hayatını kaybedenler arasında bulunan aynı aileden Belgin Gülmez, eşi Metin Gülmez, kız kardeşi Sevim Gülmez ve yeğeni Zeynep Gülmez’in cenazeleri de yakınları tarafından teslim alınarak, Kars’ın Kağızman İlçesi’ne bağlı Çilehane Köyü’ne götürüldü.

Cenazelerin minibüslere yüklenmesi sırasında bazı yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Kazada hayatını kaybeden Sevim Gülmez’in çocukları Gökhan ve Mikail Gülmez’in tedavilerinin Erzurum Numune Hastanesi’nde sürdüğü belirtildi. Ankara’da bir beyaz eşya mağazasında çalışan Metin Gülmez’in eşi Belgin’le Kağızman’a tatile gittiği ve dönüşte yengesi ve yeğenlerini Ankara’ya tatile götürdükleri öğrenildi.

Öte yandan, kazada ölenlerden kimlikleri tespit edilenlerden Necla Akbayır, İsmet Çelik (42), Yusuf Kama (56), Yıldız Öztürk (25), Kasım Yıldız, Levent Dilli (20), Erol Güzel ve Seyfettin Çolak’ın cenazeleri de yakınları tarafından teslim alınarak memleketlerine götürüldü. Kimlikleri tespit edilen İran uyruklu Mansur Mahmut Nejat (33) ve Kazem Hashemi ile henüz kimlikleri belirlenemeyen 12 kişinin cenazeleri de halen Erzincan Devlet Hastanesi morgunda bekletiliyor.


Kimlik tespit çalışmalarının cenaze yakınlarının Erzincan’a geldiği sürece devam edeceği belirtildi.

iha-erzincan
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2004 Cumartesi 09:46:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?