5
Mayıs
2024
Pazar
ERZİNCAN

Erzincan'a 18 madalya

Gümüşhane Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Uluslararası Valilik Karate Turnuvası'nda dereceye giren sporcular belli oldu. 

Erzincan'ı Uzakdoğu Spor Merkezi bünyesindeki 18 sporcu temsil ederken kıyasıya geçen mücadelelerde Erzincanlı sporcular altın yağmuruna tutuldu. 

Erzincan'dan katılan sporcular, kata ve kumite dallarında, 3 altın, 4 gümüş, 11 bronz madalya ile toplam 18 madalya aldı. Minik ve yıldızlar dallarında yapılan turnuvaya Gürcistan, Erzurum, Erzincan, Trabzon, Bayburt ve Gümüşhane'den 151 sporcu katıldı. Uzakdoğu Spor Merkezi bünyesinde turnuvaya katılan sporcular turnuvanın ardından çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, önümüzdeki günlerde yapılacak şampiyonalar için Erzincanlı işadamlarından destek istediler. 

Milli Takım Antrenörü Erdoğan Bayram, uzun bir hazırlık döneminin ardından Erzincan'ı 18 sporcu ile Gümüşhane'de temsil etmekten dolayı gurur duyduğunu belirtti. Bayram, Karate sporunda Erzincan'ın da isminin ilk sıralarda olduğunu her turnuvada kanıtlamaya çalıştıklarını ve bunu da başardıklarını ifade ederek; " Amacımız genç sporcular yetiştirerek şehrimizin adını en üst seviyelere yazdırmak. Bunun için Erzincan esnafımızın ve iş adamlarımızın desteği gerekiyor" dedi
iha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2007 Çarşamba 13:36:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?