8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZİNCAN

Erzincan'da şüpheli paket alarmı

Ordu Caddesi ile Yeni Mahalle 310 Nolu Sokak’ın kesiştiği köşedeki bir elektrik direğinin altına bırakılan kırmızı spor çantadan şüphelenen vatandaşların, 155 Polis İmdat telefonuna ihbarda bulunması üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı Trafik polisleri, Ordu Caddesi’ni her iki yönden trafiğe kapatırken, olay yerine gelen bomba imha uzmanı, yaptığı incelemenin ardından çantayı uzaktan kumandayla patlatmaya karar verdi.

 Çevrede toplanan meraklı vatandaşların güvenlik çemberinin dışına alınmasını isteyen bomba imha uzmanı, patlamayı gerçekleştireceği sırada 2 kedinin çantaya yaklaştığını fark etti. Görevli polisler kedileri taş atarak uzaklaştırmaya çalıştı. Kedilerden biri hızla kaçarken ikinci kedi de çantanın az ilerisinde bulunan bir otomobilin altına girdi.

Bomba imha uzmanının yaptığı kontrollü patlamanın ardından yapılan incelemede, çantadan çöp birikintileri çıktı. Çantayı daha önce aynı yerde gördüğünü söyleyen Yeni Mahalle Muhtarı Öktem İhman da çantanın çevresindeki çöpleri toplayıp içerisine koyduğunu söyledi.

iha-erzincan
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2004 Çarşamba 19:19:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?