8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZİNCAN

Erzincan'da trafik kazası: 2 ölü

Erzincan-Sivas E-80 Karayolu'nda bu gece meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi de ağır şekilde yaralandı.
Erzincan-Sivas Karayolu'nun 28. kilometresinde gece 01.45 sıralarında meydana gelen kazada, Erzurum'dan Kayseri istikametine giden Mehmet Katmer yönetimindeki 25 FC 519 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine karşı yönden gelen Bedir Yağcı'nın kullandığı 42 SB 009 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada otomobilin ön camından fırlayan Mehmet Güner (48) ile Muhammet Emin Mızrak (43) hayatını kaybederken, otomobilde bulunan AK Parti Erzurum Yenişehir Belediye Başkan Aday Adayı Vahdettin Tortumlu (44) ağır yaralandı. Vahdettin Tortumlu kaldırıldığı Erzincan Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından ambulansla Erzurum Numune Hastanesi'ne sevk edildi. Otomobil sürücüsü Mehmet Katmer ise kazada yara almadı. Kaza sırasında otomobilin hava yastığının tam olarak açılmadığı gözlendi.
Otomobilde bulunanların önce Kayseri'ye, daha sonra da Ankara'ya gitmek üzere Erzurum'dan yola çıktıkları belirtilirken, kaza sonrası AK Parti Yenişehir Belediye Başkan Aday Adayı Vahdettin Tortumlu'ya ait seçim broşürleri yerlere saçıldı.
Kaza sırasında kar ve buzlanmanın olmadığı yola kazanın ardından yağan kar, karayolları ekipleri tarafından temizlenirken, hurdaya dönen otomobil bir çekiciye yüklenerek olay yerinden kaldırıldı.
ERZİNCAN - İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2004 Çarşamba 17:20:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?