4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Erzincan'da uyuşturucu operasyonu

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda 68 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Erzincan’da daha önce yapılan operasyonlarda toplam 75 adet uyuşturucu extacy hap ele geçiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 31 Aralık 2004 tarihinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından yapılan ihbar sonucunda, belirlenen yerlere ikinci bir operasyon düzenledi. Operasyonda, daha önce Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) milletvekili aday adayı ve son yerel seçimlerde de aynı partiden belediye başkan adayı olan Recep Cemil Tanguroğlu ile Abdulkerim Ö. İsimli şahıs, toplam 68 adet uyuşturucu hapla birlikte yakalandı. Yakalanan iki kişinin irtibatlı oldukları tespit edilen İsmet Ö., Zennure A. ve Behsat Ö. İsimli şahıslar Erzincan’da, H.K isimli şahıs da İstanbul’da polis tarafından gözaltına alınarak sorgulandı.

Savcılıktan ek gözaltı süresi istenerek yaklaşık 3 günde sorgulaması tamamlanan zanlılar, haklarında hazırlanan tahkikat evraklarıyla birlikte bugün Erzincan Adliyesi’ne çıkarıldı. Şahısların cumhuriyet savcılığındaki sorgulamaları devam ediyor

Erzincan-İHA
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2005 Pazartesi 16:05:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?