18
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Erzincan'ı gençler tanıttı

Gençlerin toplumla bütünleşmesi, çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere aktif olarak katılımının sağlanması amacıyla kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde 13-20 Mayıs 2008 tarihleri arasında Ankara'da 70 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen "Dünya Kültürleri ve Gençlerin Büyük Anadolu Buluşması"na Erzincan da temsil edildi.


Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi, Erzincan'a özgü bakır işlemeciliğinin yanı sıra, resim sergisi, yöresel kuruyemiş çeşitleri tanıtımı ve sinevizyon eşliğinde Erzincan'ın görsel olarak tanıtımının yapıldığı bir standla etkinliğe katıldı. Erzincanlı gençler etkinlikler çerçevesinde düzenlenen çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklere de katılarak diğer illerden ve ülkelerden gelen gençlerle kaynaşma fırsatı buldu. Gençlik ve spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan tanıtım standına gelerek Erzincan'ın tanıtımı için sergilenen ürünler hakkında yetkililerden bilgi aldı. Etkinlikler çerçevesinde daha sonra 70 ülke gençliği ve 81 ilden gelen gençler Anıtkabir'de mozoleye çelenk koyarak önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.


Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlu, Gençlik Haftası etkinliklerinde Erzincan'ın en güzel bir şekilde temsil edildiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

..
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2008 Perşembe 02:42:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?