30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

Erzincanlı atıcılar Türkiye üçüncüsü

ERZİNCANLI SPORCULARDAN ATICILIK BAŞARISI

3-6 Aralık tarihleri arasında Sakarya’da düzenlenen Havalı Tüfek ve Tabanca Türkiye Şampiyonası’nda Erzincan’ı temsil eden sporcular ferdi dalda Türkiye ikincisi, takım halinde de Türkiye üçüncüsü oldu.

Havalı Tüfek ve Tabanca Türkiye Şampiyonasına katılan Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları Erzincan’a başarılı döndüler. Türkiye’nin değişik kulüplerinden 400 sporcunun katıldığı ve üç gün süren müsabakalarda tabanca ve havalı tüfek yarışları yapıldı. Kız ve erkek takımı olarak şampiyonaya katılan Erzincanlı sporculardan Yıldız Bayanlarda Rümeysa Varlı Türkiye ikincisi olurken, Yıldız Erkekler havalı tüfek kategorisinde Cihan Güllü, Alparslan Eğribaş ve Ensar Ertekin takım halinde Türkiye üçüncüsü oldu.

Erzincanlı sporcuların şampiyonada büyük bir başarı ortaya koyduklarını ifade eden Atıcılık Federasyonu İl Temsilcisi Yılmaz Toyran; “Sakarya’da düzenlenen şampiyonada sporcularımız büyük bir başarı ortaya koymuştur. Ortaya koydukları performans gelecek adına önemli bir adımdır” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2009 Cumartesi 11:17:03
Güncelleme :12 Aralık 2009 Cumartesi 14:06:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?