22
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZİNCAN

Erzincanlı kadınlar terörü kınadı

Erzincan Kadın Meclisi, Erzincan’da önceki gün meydana gelen terör olayını kınayan bir mesaj yayımladı.

Erzincan'ın adının terörle anılmasının kendilerini üzdüğünü belirten Erzincan Kadın Meclisi Başkanı Fatma Öztürk şunları söyledi;

“Bu memleketin birliği, beraberliği bozulmasın' diye, 'Bu toprakların bütünlüğüne halel gelmesin' diye, 'Erzincanlılar huzur içerisinde yaşasınlar' diye canlarını veren şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Ailelerine sabır ve metanet temenni ediyoruz."

Açıklamasında, hain terör örgütünün Erzincan'da kendisine yer bulamayacağını dile getiren Erzincan Kadın Meclisi Başkanı Fatma Öztürk, "Bu teröristler, bu topraklarda emellerine ulaşamayacaklar. Bundan adımız gibi eminiz. Devletimiz çok güçlü. Ordumuz çok güçlü. Bu hainlerin döktüğü kan yerde kalmayacak. Bundan da eminiz. Bir başka emin olduğumuz şey de; bizleri canımıza kastederek yıldıramayacaklarıdır. Biz, tarih boyunca verdiğimiz şehitlerle bu toprakları elde etmişiz. Bu toprakları bizden kimse bedelini ödemeden geri alamaz. Biz analar, nice civanlarımızı toprağa verdik ama başımızı eğmedik. Hürriyetimiz için, namusumuz için kanlarını ve yeri geldiğinde canlarını feda eden kahraman Mehmetçiğimize şükran ve minnet borçluyuz." dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2008 Perşembe 21:20:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?