4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Erzincanspor, geleceğe yatırım yapıyor

Gelecek sezon Türkiye 3. Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Erzincanspor’un 17 Haziran’da yapılan genel kurulunda, kulüp başkanlığına seçilen Osman Terzioğlu, altyapıya önem vereceklerini belirterek, "Erzincanspor’u geleceğe taşıyacak kadroyu oluşturmak zorundayız" dedi.

Erzincanspor’un gelecekte daha üst liglerde oynaması için alt yapının güçlendirilmesi gerektiğini kaydeden Kulüp Başkanı Osman Terzioğlu, "Süper Lig’de büyük takımlar kadar başarılı olan Anadolu kulüplerinin, altyapıları sayesinde bu başarıyı elde ettikleri aşikardır. Biz de bu önemli gerçeği gözönüne alarak altyapımızı güçlendireceğiz" diye konuştu.

Erzincanspor olarak şehirdeki amatör spor kulüplerinde oynayan genç yetenekleri tespit edeceklerini ve bu futbolcuları Erzincanspor’a kazandırmaya çalışacaklarını kaydeden Osman Terzioğlu, "Bu arayışlarımızı ileride komşu illerdeki amatör takımlarda da sürdüreceğiz. Erzincanspor’a gönül verenlerin bize yükledikleri sorumluluğun bilincindeyiz. İnşallah iyi bir takım kurup Erzincan’ın adına yakışır bir şekilde ligde mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2005 Perşembe 16:36:16
Güncelleme :8 Temmuz 2005 Cuma 19:33:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
faruk kocaturk IP: 81.215.63.xxx Tarih : 3.07.2005 18:59:19
sayın baskanımız genc taraftarları unutmasın