5
Mayıs
2024
Pazar
ERZİNCAN

Erzincanspor hazırlık maçında fırtına gibi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig 4. gurupta mücadele eden Erzincanspor, Erzurum Büyükşehir Belediyespor'u hazırlık maçında 5-1 yendi.


İlk yarıda oynadığı 9 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak son yılların en kötü sezonunu geçirmiş ve topladığı 5 puanla 10 takımın yer aldığı grupta son sırada yer alan Erzincanspor ligin ikinci yarısı ilk maçını Cumartesi günü Pazarsporla oynayacak. Kırmızı siyahlı takımda maç hazırlıkları devam ederken Erzurum Büyükşehir Belediyespor'la hazırlık maçı yaptı. 13 Şubat Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada ilk yarıdan itibaren üstünlüğünü gösteren kırmızı siyahlı takım sahadan 5- 1’lik skorla galip ayrıldı.


Kulüp Başkanı Süleyman Tan, yaptığı açıklamada kötü bir ilk devreyi geride bıraktıklarını ve ikinci yarıya Pazarspor galibiyetiyle başlayarak kötü gidişata son vereceklerini belirtti. Cumartesi kendi saha ve seyircisi önünde Pazarspor'u konuk edecek olan Erzincanspor'un, artık kötü gidişata son vermesini gerektiğini açıklayan Kulüp Başkanı Tan, haftalardır aldıkları kötü sonuçlara bir yenisini eklemek istemediklerini ve Pazarspor maçını galibiyetle noktalayacaklarını kaydetti.


Erzincanspor yönetimi olarak menajerlik sistemini getirdiklerini ifade eden Tan, " Yönetim olarak Erzincanspor tarihinde bir ilki gerçekleştirerek, bir çok kulübün uyguladığı genel menajerlik sistemini başlatmış bulunmaktayız. Erzincansporun Genel Menejerlik görevine , Erzincanspor'da uzun yıllar gerek futbolcu ve gerekse Teknik adam olarak hizmet etmiş olan Ahmet Ekinci getirilmiştir."diye konuştu.


Erzincanspor'da arka arkaya alınan başarısız sonuçların ardından eleştirildiklerini ve bunuda hak ettiklerini ifade eden Erzincanspor Kulüp Başkanı Süleyman Tan,"Eleştirilere her zaman açığız. Hele ki lig sıralamasında son sıraya inmişsek, eleştiri her zaman olacaktır. Fakat bazı çevreler ısrarla tribünlerde veya medyada ucuz kahramanlıklar yapmaktadırlar. Yılmaz Toyran'ın henüz ilk maçında yedek kulübesinin arka bölümündeki tribünden kendisine hakaret ediliyorsa burada durup düşünmek lazım. Bu kişileri bizler de, gerçek Erzincanspor taraftarları da gayet iyi tanımaktadır. Bu tür art niyetli kişileri ciddiye almıyoruz. Eleştiriler yapıcı olmalıdır. Erzincanspor güçlü bir camiadır" dedi

İha
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2007 Perşembe 05:21:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erkan IP: 85.110.115.xxx Tarih : 18.10.2007 17:55:45

erzincan spora menejer değil kaliteli futbolcu lazım menejer çıkıp sahada top mu oynuyor. Acaba menejerle kaç paraya anlaşıldı? Hazırlık maçları da ölçü değil kimseyi kandırmayalım lig maçıda 5 atabliyorlarmı ilk yarı bitti toplam 5 gol atılmış. Acaba yönetim ne zaman yanlışlıklarını anlayacak