5
Mayıs
2024
Pazar
ERZİNCAN

Erzincanspor'da görev değişikliği

Erzincanspor Kulübü Başkanı Süleyman Tan, yönetim içerisinde alınan kararlara uymayan Futbol Şubesi Sorumlusu Üzeyir Çalı ile yollarını ayırdı. Çalı'dan boşalan Futbol Şubesi Sorumluluğu görevine ise İbrahim Yeşilkaya getirilerek, Nevşehir kampına gönderildi.

Görev değişikliği konusunda yorum yapmayan Süleyman Tan "Yönetim kurulu olarak Erzincan sporun maddi ve manevi çıkarlarını korumak zorundayız, hiç kimse Erzincanspor'un üzerinde değildir. Üzeyir Çalı'nın şimdiye kadar yaptığı çalışmalara teşekkür ederiz, yaşadığımız görüş ayrılıkları üzerine böyle bir karar aldık, bundan böyle Erzincanspor Futbol Şubesi Sorumlusu Yönetim kurulu içinden belirlediğimiz arkadaşımız İbrahim Yeşilkaya'dır. Kendisi şu anda Nevşehir kampına gönderilmiştir. Erzincan spor sahipsiz değildir ve sahipsiz kalmayacaktır. Tüm çabamız Erzincan sporun başarısı içindir, Üzeyir Çalı'ya da camiamıza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz" dedi.


Öte yandan kamp çalışmalarını Nevşehir'de sürdüren Erzincansporun İddaa Kupası maçları devam ediyor. Yapılan maçların lig için ölçü olamayacağını ifade eden teknik direktör Mustafa Bankoğlu, "Lige en iyi şekilde hazırlanıyoruz, Erzincanspor taraftarları bu takıma güvensin, kulüp bütçesi çerçevesinde yönetim kurulumuz transferler yapmaktadır, çok iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz, hem iddaa Turnuvası hem de aldığımız özel maçlarla ideal kadroyu oluşturmaya çalışıyoruz" diye konuştu.


Erzincan sporun Nevşehir' deki kamp çalışmaları hafta sonunda yapılacak olan özel maçların sonunda tamamlanacak ve kırmızı siyahlı ekip önümüzdeki hafta başında Erzincan'a gelerek, kendi tesislerinde çalışmalarına devam edecek.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2007 Perşembe 18:53:30
Güncelleme :2 Ağustos 2007 Perşembe 18:55:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?