4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Erzincanspor'da yeni oluşum

2005-2006 futbol sezonunda 3. Lig’de mücadele edecek olan Erzincanspor’un 17 Haziran Cuma günü yapılacak genel kurulunda, yeni bir oluşumun kulüp yönetimine aday olacağı bildirildi.

Daha önce Erzincanspor başkanlığı görevinde bulunan Mali Müşavir Osman Terzioğlu başkanlığında oluşturan ve mevcut kulüp başkanı Necmi Buyruk’un da bu yönetimde görev alacağı yeni oluşum tarafından yemekli bir basın toplantısı düzenledi.

Işıkpınar köyündeki Pembe Köşk Lokantası’nda düzenlenen toplantıda konuşan başkan adayı Osman Terzioğlu, Erzincanspor’un şanssız bir sezon geçirdiğini ve kümeden düştüğünü belirterek, kulübü eski günlerine kavuşturmak için yönetime talip olduklarını söyledi. Bütün Erzincanlılar’ın desteğini beklediklerini ifade etti. Terzioğlu, genel kurul sonucunun Erzincanspor için hayırlı olması dileğinde bulundu.

Yemeğe katılan Erzincan Belediye Başkanı Mehmet Buyruk ise Erzincanspor yönetimine birden fazla adayın talip olmasından büyük mutluluk duyduğunu vurgulayarak, belediyenin, demokratik şartlarda yapılacak seçimle işbaşına gelen her yönetime, kanunların imkan verdiği ölçüde yardıma devam edeceklerini dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2005 Perşembe 18:18:18
Güncelleme :17 Haziran 2005 Cuma 15:06:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Sayim Kilickaya IP: 81.173.152.xxx Tarih : 9.07.2005 20:29:50
Erzincan Sporumuzun Bu durumlara gelmesini hic mi hic beklemezdik Bundan Bir kac sene önce sine Tam birinci lige cikamamasindan sonra sanki Erzincan spora Bir kara bulutlarin cökmesi gelmisti , O zamandan bu yana kadar Düzelemedi ve daha kötü durumlara Düstü . Yönetimden Ricamiz ERZINCAN Sporu Laik Oldugu Yerler GetirMesidir Saygilarimla Almanyadan Sayim KIlickaya