5
Mayıs
2024
Pazar
ERZİNCAN

Erzincansporlu futbolculara ceza yağdı

Erzincanspor yönetimi dün akşam olağanüstü toplanarak önemli kararlar aldı.

Teknik Direktör Cengiz Demir takımdan ayrılma kararı alırken, Erzincanspor yönetimi teknik direktörlüğe Yılmaz Toyran'ın getirdiğini duyurdu Ayrıca toplantıda bir çok futbolcuya önemli para cezası uygulandığı bildirildi
Bir basın toplantısı düzenleyen Erzincanspor Kulüp Başkanı Süleyman Tan, oynanan maçlarda sarı ve kırmızı kart gören futbolcular olmak üzere, takımın kötü gidişatından dolayı tüm kadroya toplam 250 bin ytl para cezası uygulandığını söyledi.

Alınan kararda ayrıca ikinci bir yönetim kurulu kararına kadar ödeme yapılmama kararının alındığı öğrenildi Kulüp Başkanı Süleyman Tan:"Tüm bu iyi niyetlerimize rağmen geçtiğimiz Pazar günü kendi sahamızda oynadığımız ve 1-0 yenildiğimiz Arsin maçı bardağı taşıran son nokta olmuştur. Bu yenilgi her şeyin sonu değildir ve önümüzde 28 haftalık çok uzun bir lig maratonu bulunmaktadır. Fakat tribündeki taraftarların yönetim kurulumuzu istifaya davet etmesi üzerine bu açıklamayı yapmak zorunda kalmış bulunuyoruz.


Bizleri istifaya çağıran taraftarımıza sonsuz saygımız vardır. Erzincanspor’un başarılı olduğunu görmek ve bunu istemek onların en doğal haklarıdır. Alınan başarısız sonuçlarda bu tür tepkiler normaldir. Taraftarlarımızdan bu başarısız sonuçlardan dolayı özür diliyoruz" dedi.


Tan açıklamasında ayrıca, dünkü maçta tribünlerden atılan istifa tezahüratlarını da değerlendirerek yönetim kurulu olarak istifa etmeye hazır olduklarını söyledi. Cebinde parası olanın, bu takımı kendilerinden daha iyi yönetecek olana devredebileceklerini ifade eden Süleyman Tan; "Bu konuda yüreği tutan herkese yönetimi devredebiliriz. Böyle istekli kişi veya kişiler varsa derhal olağanüstü kongre kararı alıp görevi kendilerine bırakırız. Varsa istekli kişi veya kişiler çıksın ve yönetimi devralsın. Yoksa hariçten gazel okumasın. Yönetime talipli olanlar, ceplerine parayı koyup gelecekler."diye konuştu.


Erzincanspor kendi sahasında aldığı Arsinspor yenilgisinin ardından Teknik direktör Cengiz Demir'le yaptığı görüşme sonucunda, kendisi takıma bu aşamadan sonra faydalı olamayacağını ve yönetimin önünü açmak için görevden ayrılmak istediğini belirtmesi üzerine hocayla yollarını ayırdı. Yönetim kurulunun kararı ile Erzincanspor'a uzun yıllar gerek futbolcu ve gerekse teknik adam olarak hizmet eden Yılmaz Toyran'la anlaşarak kendisine tam yetki verildiği öğrenildi.

İha
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2007 Salı 02:07:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?