3
Mayıs
2024
Cuma
ERZİNCAN

Eşiyle birlikte olan babasın bıçakladı

Erzincan’da hırsızlık suçundan tutuklandıktan sonra 1 ay önce tahliye olan 19 yaşındaki T.A., resmi nikahsız eşi 15 yaşındaki Y.Ö. ile birkaç kez birlikte olduğunu öne sürdüğü öz babası 35 yaşındaki Ü.A.’yı bıçakladı. Ü.A., ağır yaralanırken araya giren Y.Ö. de karın ve koluna isabet eden bıçak darbeleri ile hafif yaralandı.

Olay, 6 Mayıs gecesi saat 02.00 sıralarında Taksim Mahallesi 1119 Sokak’taki evde meydana geldi. Hırsızlık suçundan 2 ay önce tutuklanan ve 1 ay önce tahliye olan T.A., durumundan şüphelendiği resmi nikahsız eşi Y.Ö. ile tartışmaya başladı. İddiaya göre, tartışma sırasında Y.Ö., eşi T.A.’ya, "Baban benimle birlikte olursan eşini cezaevinden çıkartacağım’ dediği için birlikte olduk" dedi. T.A., bunun üzerine babası Ü.A. ile tartıştı. Babasının iddiayı yalanlamasına rağmen, T.A. üzerindeki ’kelebek’ olarak bilinen bıçağı çıkartarak babasını koltuk altı ve kafasından defalarca bıçakladı. Araya girmeye çalışan eşini de bıçaklayan T.A. kaçtı. Haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Mengücek Gazi Eğitim Araştırma Hastanesine ağır yaralı olarak kaldırılan T.A. yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınırken, Y.Ö, ayakta tedavi görerek taburcu edildi.

Olayın ardından kaçan ve bu sabah üzerini değişmek üzere eve gelen T.A., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. T.A., ’Adam öldürmeye teşebbüs, esrar bulundurmak, küçük yaştaki kızı alıkoymak ve cinsel istismar’ suçlarından adliyeye sevk edildi. Hırsızlıktan sabıkası bulunan evli ve 2 çocuk babası Ü.A.’nin tehlikeyi atlatması halinde ’Küçük yaştaki kıza cinsel istismar’ suçundan hakkında işlem yapılacağı belirtildi.

...
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2012 Pazartesi 15:14:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?