22
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZİNCAN

EU öğrencileri stres attı

Eğitim hayatına, "Bir Dünya Üniversitesi Olma" sloganıyla devam eden Erzincan Üniversitesi'nin (EÜ) öğrencilerine yönelik sosyal etkinliklerine devam ediyor. 

Erzincan Dağcılık ve Kayakçılık İhtisas Kulübü (EDKİK) ve Erzincan Üniversitesi Dağcılık Kulübü tarafından düzenlenen organizasyonda 130 öğrenci Bayırbağ beldesindeki piknik alanında bir araya geldi. 

Öğrenciler, Pahnik Çayı'nın geçtiği piknik alanındaki sabah kahvaltısının ardından dağ yürüyüşüne başladılar. Dağ yürüyüşünden sonra EDKİK üyesi dağcılar Pahnik Çayı üzerindeki yaklaşık 20 metre yükseklikteki tepeden aşağıya Atatürk posteri, bayrak, üniversite ve kulüp flamalarını indirerek bir gösteri yaptılar. Yürüyüşte yorulan üniversite öğrencileri öğlen yemeğinde bir süre dinlendikten sonra çeşitli aktivitelerle günlerini geçirdiler. 


Düzenlenen faaliyetlerin üzerlerindeki yorgunluklarını aldığını ifade eden öğrenciler etkinliğe emeği geçenlere teşekkür ettiler. Düzenlenen piknik organizasyonuna öğrencilerin yanı sıra, EDKİK Başkanı Öğretim Görevlisi Yılmaz Ünal, Yrd. Doç. Dr. M. Samet Altınbilek, öğretim görevlisi Metin Kekeçdil, ve okutman Cengiz Çelik katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2008 Çarşamba 11:02:39
Güncelleme :12 Kasım 2008 Çarşamba 11:07:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?