30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

EÜ'de Basketbol maçları yapılacak

Erzincan Üniversitesi (EÜ), 17-21 Mart 2009 tarihleri arasında yapılacak olan, Üniversite Sporları Federasyonu Basketbol C Kategorisi müsabakalarına ev sahipliği yapacak.

Üniversite Sporları Federasyonu'nun Basketbol müsabakalarına katılacak olan Erzincan Üniversitesi Basketbol Takımı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Basketbolcuların antrenmanın izleyen Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap, sporculara başarı dileğinde bulundu. Antrenmanda konuyla ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Büyükkasap, onlarca üniversite arasında bu tür organizasyona ev sahipliği yapmanın gurur verici olduğunu belirterek, organizasyondan yüz akıyla ve başarıya çıkacaklarını söyledi.

Organizasyonun Erzincan'ın tanıtımı ve ekonomisi açısından önemli olduğunu ifade eden Prof. Dr. Büyükkasap, "Yapılacak basketbol turnuvalarına 8 üniversiteden 250 civarında sporcu ve yönetici katılacak. Burada gelecek misafirlerimize Erzincan'ın güzelliklerini ve Erzincan Üniversitesi'nin kısa sürede katettiği mesafedeki başarısını anlatacağız. Bu müsabakalara Erzincanlı hemşerilerimizi de bekliyoruz" dedi.

Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap açıklamasının ardından eline aldığı basketbol topunu potadan geçirmeye çalıştı.

iha
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 12:51:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?