30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

EÜ'de kayıtlar sürüyor

Erzincan Üniversitesi 2009-2010 öğretim yılı için kayıtlar sürüyor.

Öğrenci kayıt kabul merkezinde gerçekleştirilen kayıt işlemleri 07 Eylül'de sona erecek. Erzincan Üniversitesi’ne kayıt yaptırmak amacıyla Erzincan’a gelen öğrenci ve ailelere bir çok kolaylık sağlanıyor. Kayıtlar için Erzincan'a gelen öğrenci ve aileler, oluşturulan rehberlik hizmeti ile terminalden karşılanıyor, daha sonra araçlarla kayıt yerine ardından da barınmaları için yurt binalarına taşınıyor. Geçtiğimiz yıl oluşturulan kayıt sistemi ile banka önlerinde oluşan uzun kuyruklar da sona erdi.


Yeni öğrenim dönemi başlarken Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap, açıklamasında, üniversite sürecinin diploma için katlanılması gereken bir süreç olmadığının altını çizerek; “Kendinizi yeniden yaratmak için bir fırsat olarak algılayacağınıza inanıyorum. Erzincan Üniversitesi olarak, sizlerin evrensel ve çağdaş standartlarda yetişmesi için gerekli şartları sağlama gayreti içindeyiz. Sizler ve aileleriniz artık; hoşgörü, sevgi, saygı, birlik ve beraberliğin yoğun yaşandığı bu şehirde; büyük, güçlü ve mutlu Erzincan Üniversitesi Ailesine katıldınız.


Erzincan’a ayak bastığınız andan itibaren, Erzincan halkı ve Erzincan Üniversitesi yanınızda olacaktır. Bu beraberliğimiz, sizleri karşılayacağımız ulaşım noktalarındaki danışma merkezlerinde başlayacak, öğreniminiz ve hayatınız boyunca sürecektir.” şeklinde ifade etti.

İha
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2009 Çarşamba 17:09:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?