4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Fakir ailelere yemek

Erzincan Belediyesi tarafından fakir ailelere yemek verildi. Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Seyfullah Kaban, bu tür faaliyetleri zaman zaman imkan buldukça yapacaklarını belirtti.

Kaban, hayırsever Erzincanlıların da aynı coğrafyada yaşayan fakat ihtiyaçlı durumda olan hemşerilerine yardım etmede duyarlı olduklarından endişe duymadığını ve bu konuda da Belediyenin her türlü işbirliğine açık olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı Mehmet BUYRUK’ta yaptığı konuşmada bu tür faaliyetlerde yer almaktan onur duyduğunu belirtti. Başkan Buyruk şöyle devam etti ; “Keşke imkanımız olsa da bu tür yemeklerde hep birlikte buluşabilelim. Çünkü sizleri tek tek ayrı ayrı zamanlarda evlerinizde ziyaret edemiyoruz. Bu tür yemeklerde sizlerle buluşmamıza vesile oluyor” şeklinde konuştu.

Sezai Altunel-Kenthaber/Erzincan
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2005 Cumartesi 16:44:02
Güncelleme :30 Nisan 2005 Cumartesi 16:57:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ELİF İDEAL IP: 81.212.88.xxx Tarih : 8.05.2005 20:03:28
Ben Erzincan'a ilk defa bu yıl gidebildim. Orada bir dağcılık faaliyetine katıldım. Belediye başkanından çok bahsetmişlerdi. Orada ADOS klüp başkanı sezai hoca ve milli dağcı yusuf hoca belediye başkanının tam manasıyla bir halk adamı olduğunu söylemişlerdi. Ben bu sayfaya yamaç paraşütü haberi var mı diye baktım. O çok övülen başkanın resmini görünce bunları yazmak istedim. Umarım sayın belediye başkanı da Recep YAZICIOĞLU gibi erzincanın doğa sporları potansiyelini iyi değerlendirir. sevgiler elif...