5
Mayıs
2024
Pazar
ERZİNCAN

Fuhuş operasyonuna 9 gözaltı

ERZİNCAN Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekiplerince düzenlenen operasyonda, fuhuş yaptıkları belirlenen 6 yabancı uyruklu kadın ile onlara aracılık ettikleri iddia edilen 9 kişi gözaltına alındı. 

Aldıkları ihbar üzerine, başlattıkları araştırma sonunda harekete geçen Emniyet Müdürlüğü Ahlak Bürosu, 50 kişilik ekiple kent genelinde operasyon düzenledi. 4 Haziran'da gerçekleştirilen operasyonlarda, fuhuşa aracılık ettikleri ve yer temin ettikleri iddia edilen Saniye Y. (57), İbrahim A. (43), Adem Y. (33), Zafer A. (38), Rıza K. (28), Ekrem Ş. (38), Sezai K. (50), Tunzala A. (40) ve Murat K. (28) ile fuhuş yaptıkları belirlenen Gürcistan uyruklu 6 kadın gözaltına alındı. Kadınlardan 2'sinin sahte kimlikle pasaport aldığı belirlendi. Gözaltına alınan zanlılar, Erzincan Adliyesi'ne sevk edildi.

Erzincan Emniyet Müdürü Ahmet Çimen, “Toplumun bu konudaki son zamanlarda yükselen hassasiyetini de göz önünde bulundurarak olası herhangi bir toplumsal olaya meydan vermemek için ekiplerimiz yaklaşık iki aydır fuhuş olaylarına karışan çıban başlarını takibe almıştı. Düzenlenen gece yarısı operasyonu ile şahısların hepsini gözaltına aldık. Erzincan emniyet müdürlüğü olarak, bu konudaki çalışmalarımız aralıksız sürecek” dedi. Yabancı uyruklu kadınların sınır dışı edileceği bildirildi.



Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2007 Perşembe 18:50:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?