30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

Gençler proje peşinde

Erzincan'da şehrin sorunlarını ilgili platformlara taşımak amacıyla oluşturulan Kent Konseyi'nin Gençlik Meclisi üyeleri 29 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde aday olan siyasileri ziyaret ederek projeleriyle ilgili bilgi alıyorlar.

Yaptıkları ziyaretlerle, siyasilerin Erzincan ve kentte yaşayan gençler için nasıl bir gelecek düşündüklerini öğrenmeye çalışan Gençlik Meclisi üyeleri son olarak MHP'nin Belediye Başkan adayı Erkan Karaman'ı ziyaret ettiler. Parti binasında MHP İl Başkanı Avni Altınova'nın makamında Karaman'la bir süre görüşen Gençlik Meclisi üyeleri, Erzincan'da bütün siyasi partileri ve bu partilerin belediye başkan adayları ziyaret ettiklerinin belirterek, bu kapsamda MHP'nin Erzincan Belediye Başkan Adayı Erkan Karaman'ın da gençlere bakış açışını ve gençlerle ilgili projelerini merak ettiklerini söylediler.

MHP'li Erkan Karaman ise, daha önce belediye başkanlığı görevinde bulunduğunu hatırlatarak, görevini devrettikten sonra belediyeden ve belediyenin çalışmalarından uzak kalmadığını ifade ederek, "Hem görevde olduğumuz zaman hem de görevi devrettikten sonra aradan geçen 5 yıllık süreçte önemli tecrübeler edindik. Yeniden göreve gelmemiz halinde hayata geçireceğimiz ve gençlerin de görev alacağı önemli projeler var. Bizim geleceğimiz gençlerde. Bunu görmemezlikten gelmek çok anlamsız ve baltayı ayağa vurmak olur" diye konuştu.
Ziyarette gençler Genlik Meclisi'nin 1 yıllık çalışmalarını içerin bir dosyayı Erkan Karaman'a verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 12:20:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?