23
Mayıs
2024
Perşembe
ERZİNCAN

Genel Kurul heyecanı

Veteriner Hekimler Odası Erzincan İl Temsilciliği’nin olağan genel kurulu yapıldı.
Veteriner Hekimler Odası Şube binasında Cumartesi günü başlayan genel kurul çalışmaları, Pazar günü yapılan seçimin ardından sonra erdi. 

Genel kurulun cumartesi günkü bölümünde mevcut yönetimin faaliyet raporları okunarak yapılan çalışmalar anlatıldı. Aynı günün akşamı oda üyelerine mevcut başkan Naci Gün tarafından iftar yemeği verildi. Düzenlenen yemeğe Veteriner Hekimler Odası üyelerinin yanı sıra Tarım İl Müdürü Ali Lek ve Müdür Yardımcısı Osman Çakır da katıldı. 

Genel kurulun Pazar günkü bölümünde ise seçimler gerçekleştirildi. 44 delegenin oy kullandığı seçimlerde 2 ayrı liste yarışırken, mevcut Başkan Naci Gün aday olmadı. Yapılan seçimleri 16’ya karşı 28 delegenin oyunu alan Cafer Yazar, Fatih Güler, Muhammet Gülseven, Ercan Tanrıverdi ile Mahmut Yağcıoğlu’ndan oluşan liste kazandı. 

Yeni seçilen yönetimin önümüzdeki günlerde görev bölümü yapacağı bildirildi. Genel kurulu değerlendiren eski Başkan Naci Gün, veteriner hekim camiasına yakışan bir seçim süreci yaşadıklarını ifade ederek, tüm delegelere teşekkür etti. 

Oda olarak kendi dönemlerinde güzel çalışmalara imza attıklarını anlatan Naci Gün, “Bundan sonra bayrağı devralan arkadaşlarımız da aynı kararlılık ve azimle çalışmalarını sürdüreceklerine inancımız tamdır. Mesleğimiz bize göre önemi her geçen gün daha iyi anlaşılan bir meslektir. Bu süreçte meslektaşlarımızın dayanışma ve birliktelikleri büyük önem taşıyor. Son dönemlerde ülkemizde de yoğun olarak yaşanan zoonoz hastalıklar göstermektedir ki veteriner hekimlik toplum sağlığı açısından da son derece önemli ve vazgeçilemeyecek mesleklerden birisidir” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 16:26:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?