8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZİNCAN

Hakemler bowling oynayarak stres attı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Yönetim Kurulu üyeleri, Erzincan’daki toplantılarının ardından bowling oynayarak stres attı.

TFFHGD Genel Başkanı Mustafa Çulcu’yla birlikte Fevzipaşa caddesi üzerinde bir alış-veriş merkezindeki bowling salonuna gelen hakemler, bir süre dinlendikten sonra bowling oynadı. Oyun için kendilerine verilen özel ayakkabıları giyen Mustafa Çulcu, Selçuk Dereli, Lale Orta ve Bülent Demirlenk, salon görevlilerinden oyunla ilgili kısa bir bilgi aldıktan sonra atış yapmaya başladı. Özellikle Mustafa Çulcu, yaptığı isabetli atışlarla bütün pinleri devirmenin sevincini diğer hakem arkadaşlarıyla paylaştı. Oyun sonunda gazetecilerin sorusu üzerine antrenmanlı oldukları için bowlingte fazla zorlanmadıklarını, ancak uzun yıllar futbolda deneyim kazandığı için hakemlik yapmanın kendisi için daha kolay olduğunu ifade eden TFFHGD Genel Başkanı Mustafa Çulcu, "Bu oyunu oynarken insan değişik bir zevk alıyor, keyif duyuyor. Biz de yoğun toplantıların ardından burada stresimizi attık" dedi.

Mustafa Çulcu, televizyonlardaki spor programlarına yorumcu olarak katılan eski hakemlerin kendileri hakkındaki eleştirileriyle ilgili bir soruya da, "Eski hakem kökenli abilerimizin eleştirileri zaman zaman çizgiyi aşsa da, onların da Türk spor kamuoyuna kurallarla ilgili öğrettiği pek çok şey var. Onların yaptıkları hizmette tartışılmaz. Ancak çizgiyi aştıkları zaman bu bizi üzüyor. Hele hele kişiliğimize dokunan eleştiriler olursa daha da fazla üzüyor. Ama yine onlara teşekkür etmek lazım. Zaman zaman bu eleştirilerin düzeyini yükselttikçe bizleri kamuoyuna tanıtıyorlar, bu da bir reklamdır. Bir de bu boyuttan bakmak lazım. Zaman zaman Türk futbolunun önüne geçiriyorlar bizi. Tabii ki bu hoş bir şey değil. Ama spor kamuoyuna tanıtım açısından baktığınız zaman iyi bir reklam oluyor, ona da teşekkür etmek lazım" karşılığını verdi.

erzincan
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2004 Perşembe 11:11:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?