4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Havayolu firmalarına 'ucuz bilet' uyarısı

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Aydın Yalvaç, Erzincan’da sefer düzenleyen havayolu şirketlerinin bilet fiyatlarını daha cazip hale getirmesi gerektiğini söyledi.

TSO Başkanı Yalvaç, Türk Hava Yolları’nın (THY) yanı sıra Atlasjet Havayolu şirketinin de Erzincan’a uçak seferleri düzenlemesinin şehre ekonomik ve sosyal yönden canlılık kazandırdığını ifade etti.

Yalvaç, her iki şirketin de bilet fiyatlarını daha cazip hale getirmesi durumunda seferlerdeki doluluk oranının çok daha yükseleceğini tahmin ettiklerini dile getirdi.

Yaz aylarında yurt içi veya dışından Erzincan’a gelecek gurbetçilerin özellikle hava ulaşımını tercih ettiklerine dikkati çeken Yalvaç, şirketlerin bu fırsatı iyi değerlendirmesi gerektiğini belirtti.

Yalvaç, "Firmalar, çevre illerde olduğu bilet fiyatlarıyla ilgili kampanyalar yaparsa, uçuşların çok daha fazla yolcuyla gerçekleştirileceğine inanıyoruz. Tabii bu da şehrimizin ekonomisinin daha da canlanmasına katkı sağlayacaktır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2005 Salı 13:43:09
Güncelleme :9 Temmuz 2005 Cumartesi 19:49:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
UĞUR ÖZCAN IP: 85.101.243.xxx Tarih : 31.07.2005 23:53:43
Bizler Kemaliye'liyiz,köyümüzün yolu ilçeden itibaren topraktır ve 2,5 saat sürmektedir.Bu yüzden bizi zorlayan İstanbul'dan eğin'e veya Erzincan'a gitmek değil,afrika çölü şartlarında eğin'den köyümüze gelebilmektir.Bu şartları bilen kötü niyetli insanlarda rahatlıkla Başbağlar ve Balkırı katliamlarını yapıp güvenlik güçlerinin gelmelerinin nedenli zor olduğunu bildiklerinden ellerini kollarını sallayarak gitmektedirler herhalde!