22
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZİNCAN

Hırsızlığı kameralar görüntiledi

Erzincan'daki Ordu Caddesi'nde bulunan Vakıflar İş Merkezi'ndeki kuyumcular çarşısındaki bir kuyumcuya giren iki hırsız, tezgahtarların dalgınlığından yararlanarak iki bileziği çaldı. Hırsızlık olayının gerçekleştiği an ise işyerindeki güvenlik kamerası sistemine saniye saniye kaydedildi.


Vakıflar İş Hanı'nda bulunan kuyumcular çarşısına gelen orta yaşlardaki iki kadın, Sebahat Tunç'a ait Eraltın Kuyumculuk'ta tezgahtarlara bilezik almak istediklerini söylediler. Tezgahtar da bilezikleri çıkararak kadınlardan birine verdi. İki bileziği cüzdanının altına koymak isteyen kadın, ilk aşamada tezgahtar tarafından fark edilince cüzdanının altındaki bilezikleri geri verdi.


Hırsızlık çabasına devam eden kadınlardan biri, işyerindeki diğer tezgahtarı oyalarken, diğeri de bileziklere bakmaya devam etti. Bir anda eline aldığı bileziklerden ikisini geri vermeyerek büyük bir ustalıkla cüzdanının altına saklayan kadın, daha sonra cüzdanı pantolonunun içine koymayı başardı. Hırsızlık olayı iş yerinde bulunan güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.


Durumun polise bildirilmesinin ardından güvenlik kamerasına yakalanan iki kadını arama çalışmaları sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2008 Cumartesi 11:41:14
Güncelleme :23 Ağustos 2008 Cumartesi 11:48:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?