5
Mayıs
2024
Pazar
ERZİNCAN

Huzur evinde bayanlara kuaför jesti

Erzincan'da Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı 100'üncü Yıl Atatürk Huzurevi'nde kalan yaşlı kadınlara, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ücretsiz olarak saç ve yüz bakımı yapıldı. 

Erzincan'da Fevzipaşa Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Naim Gökhan isimli bayan kuaförü ve Huzurevi Müdürlüğü'nün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleştirdiği faaliyette, huzurevinde barınan ve yaşları 65 ile 100 arasında değişen 36 bayana saç ve yüz bakımı yapıldı. Huzurevinin kuaför salonunda yapılan etkinlikte saçları kesilen ve yüz bakımları yapılan yaşlı kadınlar, gazetecilerin Kadınlar Günü'yle ilgili sorularına kendilerince cevaplar verirken, zaman zaman yaptıkları esprilerle de hem basın mensuplarını, hem de bayan kuaförü ve yardımcılarını güldürdüler. 

Saçları kesilen yaşlı kadınlar, duydukları memnuniyeti huzurevi yetkilileri ile kuaförlere teşekkür ederek dile getirdiler. Bazı kadınlar da mikrofonlara, hayatın bir çok zorluğuyla karşı karşıya kaldıklarını ancak şimdi kendilerine sağlanan imkanlar sayesinde rahat ettiklerini söylediler. Kuaför Naim Gökhan ise, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle huzurevindeki yaşlı kadınları birkez daha hatırladıklarını belirterek, "Burada yaşlı analarımızın, teyzelerimizin saçlarını kestik ve bir takım bakımlarını yaptık. Onlar bizim her zaman büyüyümüz. Kendilerinin Kadınlar Günü'nü kutluyoruz." diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2007 Perşembe 15:51:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?