8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZİNCAN

İl Koordinasyon toplantısı yapıldı

İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, bugün Vali Refik Arslan Öztürk başkanlığında yapıldı.
İl Özel İdare Müdürlüğü Daimi Encümen Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya, Vali Refik Arslan Öztürk, Vali Yardımcısı Faruk Işık, kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanları, yatırımcı kuruluşların bölge müdürleri, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri ile il genel meclisi üyeleri katıldı.

Vali Öztürk’ün kısa açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda yatırımcı kuruluşların yetkilileri, devam eden projeleri ve 2005 yılı yatırım programına alınan çalışmalarla ilgili bilgiler verdiler. Toplantıda, Erzincan’da enerji, haberleşme, ulaştırma, tarım, orman, alt yapı, sağlık, eğitim, konut ve imalatla ilgili 284 trilyon 558 milyar bedelli toplam 477 projenin 19 kuruluş tarafından yürütüldüğü belirtildi. Ayrıca, 477 projede şu ana kadar yüzde 52 oranında nakdi gerçekleşme sağlandığı kaydedildi.

Erzincan’da, toplam 83 trilyon 502 milyar bedelle 22 proje yürüten DSİ 8. Bölge Müdürlüğü en fazla yatırımı yapan kuruluş olurken, Vakıflar Bölge Müdürlüğü bir proje ve 100 milyar bedelle en az yatırım yapan kuruluş oldu.

erzincan
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2004 Pazartesi 18:04:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?