18
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

ING Bank Erzincan Şubesi açıldı

ING Bank Erzincan Şubesi hizmete açıldı.

Bir süreden beri Fevzipaşa Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Oyak Bank Erzincan Şubesi'nin tabelaları, "ING Bank" olarak değiştirildi.

Hollanda Merkezli ING Grup tarafından Aralık 2007'de 2.7 milyar dolar bedelle satın alınan Oyak Bank resmen ING Bank Türkiye adını aldı. 7 Temmuz 2008 tarihi itibariyle Oyak Bank'ın Türkiye çapındaki 352 şubesi ING Bank tabelası ile müşterilerinin karşısına çıktı. Sabah saat 08:30 sıralarında eski Oyakbank hizmet binası önünde mini bir tören düzenlendi. Düzenlenen törende üzerinde Oyakbank yazılı afiş söküldü, sökülen afişin altından ING Bank yazılı tabela çıktı. Tabelanın açılışını ING Bank Erzincan Şube Müdürü Bilhan Duman yaptı. Yapılan açılışın ardından banka çalışanları tabela altında hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Aydın Yalvaç, Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Necmettin Ünal'ın yanı sıra çok sayıda iş adamı bankayı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

ING Bank Erzincan Şube Müdürü Bilhan Duman, "Bu bir basit tabela değişikliği olmayıp ING Grup'un Türkiye'ye yaptığı yatırımın daha da büyüyecek olmasının da habercisidir. ING Grup Türkiye'ye güveniyor ve yatırım yapacağı ve büyüme hedefleri içinde yer verdiği ülkelerin başında Türkiye geliyor. Türkiye'de pazar payımızı iki kat arttırmak gibi agresif bir büyüme politikası içinde olacağız. Türkiye'nin gücüne güç katacağız sloganıyla Türkiye'de kurumsal ve bireysel müşterilerimize hizmet vereceğiz" dedi.

Konuşmasında dünya piyasalarında yaşanan likidite krizine de değinen Duman, ekonomideki farklı hareketleri ve dalgalanmaları yakından ve dikkatle izlediklerini, Türkiye'nin uzun süredir yakalamış olduğu istikrar ortamında Türk toplumunun daha iyi ve daha güçlü bir gelecek arzusunun ve girişimci potansiyelinin bu sorunların aşılmasında önemli rol oynayacağına inandıklarını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 14:15:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?