30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

İnşaat mikseri bahçeye uçtu!

İNŞAAT MİKSERİ EVİN BAHÇESİNE GİRDİ: 4 YARALI

Erzincan-Çağlayan Beldesi yolunda meydana gelen trafik kazasında inşaat mikseri minibüs ile çarpıştıktan sonra bir evin bahçesine girerek devrildi. Kazada yaralanan 4 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Bugün öğle saatlerinde Erzincan Çağlayan Beldesi karayolu 10 kilometresi Yeşilyurt Köyü içerisinde meydana gelen trafik kazasında Siyamettin Kesik yönetimindeki 06 H 6362 palakalı inşaat mikseri, aynı yönde seyreden İsmail Akkılıç yönetimindeki 24 EC 269 plakalı minibüsü geçmek isterken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu minibüse çarptı. Kazanın şiddeti ile yoldan çıkan inşaat mikseri bir evin bahçe duvarlarını yıkarak devrimdi. Kazada iş makinası sürücüsü Siyamettin Kesik ile minibüs

içerisinde bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla Erzincan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Jandarmanın geniş güvenlik önlemi aldığı kaza yerinde vatandaşlar ağır tonajlı araçların köyün içerisinden geçmesine tepki gösterdi Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İNŞAAT MİKSERİ EVİN BAHÇESİNE GİRDİ: 4 YARALI
İNŞAAT MİKSERİ EVİN BAHÇESİNE GİRDİ: 4 YARALI
İNŞAAT MİKSERİ EVİN BAHÇESİNE GİRDİ: 4 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2009 Perşembe 15:34:05
Güncelleme :10 Aralık 2009 Perşembe 16:49:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?