4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

İntiharkolik, dengesini kaybedip düştü

Erzincan’da sık sık intihar girişiminde bulunan bir kişi, dünkü intihar girişimi sırasında 5 metre yüksekliğindeki duvardan düştü. Hastanede de görevlilere zor anlar yaşatan Yılmaz, polisin müdahalesi sonucu etkisiz hale getirildi.

Jiletli intihar girişimleriyle tanınan Şerafettin Yılmaz (42), son olarak yılbaşı gecesi bir iş merkezinin üçüncü katına çıkarak güvenlik güçlerine, sağlık ekiplerine ve vatandaşlara hareketli dakikalar yaşatmıştı.

Şerafettin Yılmaz, dün akşam 22.00 sıralarında Erzincan Belediye binasına giderek yine intihar girişiminde bulundu. Alkollü olduğu gözlenen ve elindeki jiletle polislerin yanına yaklaşmaması için kendisini jiletleyen Şerafettin Yılmaz, bina girişindeki merdivenlerin yan tarafında bulunan 5 metre yüksekliğindeki duvara oturdu. Polislerin ikna çabalarına olumsuz karşılık veren Yılmaz, dengesini kaybederek duvardan düştü.

Olay yerinde bulunan 112 Hızır Acil Servisi görevlilerinin anında müdahale ettiği Yılmaz, ambulansla Erzincan Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Getirildiği acil serviste sağlık muayenesinin yapılacağı sırada görevlilerin müdahalesine rağmen oturduğu tekerlekli sandalyeden yere inen Şerafettin Yılmaz, sürünerek hastaneden çıkmaya çalıştı. Koridorda bulunan herkesin şaşkınlıkla izlediği ve kimsenin müdahale etmediği olay birkaç dakika sürdü. Daha sonra polislerin de yardımıyla yerden kaldırılan Şerafetin Yılmaz, acil servisteki bir odaya götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2005 Cumartesi 20:31:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?