4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

İşadamı: Dedikodu kurbanıyım

Erzincan’da uyuşturucu hap kullandığı ve sattığı iddiasıyla tutuklanan ancak çıkarıldığı Erzurum 2 No’lu Ağır Ceza Mahkemesi’nce tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan işadamı Cemil Tanguroğlu, "Dedikoduların kurbanı oldum" dedi.

28 Mart 2004 tarihinde CHP’den Erzincan Belediye Başkanlığı’na aday olan ve kazanamayan işadamı Cemil Tanguroğlu, avukatı Murat Tellioğlu’yla birlikte işyerinde düzenlendiği basın toplantısında, şahsına itham edilen suçları işlemediğini ve kendisini sevenleri ve güvenenleri mahçup edecek bir eylemde bulunmadığını söyledi.

İnsanları kimliğine bakmadan, samimiyetle sevdiğini ve bunun karşılığını aldığını dile getiren Tanguroğlu, "Yaşadığım olumsuzluklar sürecinde Erzincan halkı hep arkamda oldu. Bana ve aileme her türlü manevi desteği verdiler. Bunun için bütün Erzincanlılar’a teşekkür ediyorum" dedi.

Uyuşturucu hap kullanımı ve ticaretiyle uzaktan yakından ilgisi olmadığını söyleyen Tanguroğlu, "Bütün bunlar dedikoduyu seven birkaç kişinin başının altından çıktı. Bunlar, benim dost bildiğim insanlardı. Ama artık böyle dostlara inanmayacağım. Hep iyi niyetimin ve ortaya atılan dedikoduların kurbanı oldum. Allah beni böyle dost görünen insanlardan korusun. Samimi düşmanlarımın üstesinden zaten kendim gelirim" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2005 Perşembe 14:17:20
Güncelleme :16 Nisan 2005 Cumartesi 16:42:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cihan kösedağ IP: 88.250.60.xxx Tarih : 4.12.2008 16:57:55

cemil tanguroğlu gercekten dedikodu kurbanı kendisine atılan iftıraya layık bır insan değil durust bırıdır