30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

İşadamı festivalde rahatsızlandı

Bu yıl 31. düzenlenen Kemaliye Kültür ve Doğa Sporları Festivali'ne katılan hayırsever işadamı Hacı Ali Akın, rahatsızlanınca festivaldeki açılışlar ertelendi.


Erzincan'ın en uzak ilçesi Kemaliye'de bu yıl 31. düzenlenen Kültür ve Doğa Sporları Şenliği başladı. Sabah saatlerinde ilçe meydanında düzenlenen açılış törenine Eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, Maliye Bakanlığı Müsteşarı Hasan Basri Aktan, Erzincan Valisi Abdulkadir Demir, Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Ulaştırma Bakanlığı yöneticilerinin yanı sıra eski Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Faruk Süren, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdemir ile Erzincan Üniversitesi Hacı Ali Akın Turizm
Otelcilik Yüksekokulu açılışı ve öğrenci yurdu temel atma törenine katılmak amacıyla Kemaliye'ye gelen Erzincanlı hayırsever işadamı Hacı Ali Akın katıldı.

Halk oyunları gösterisinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Törende yapılan konuşmalar sırasında işadamı Akın tören alanından sessizce ayrıldı. Bir süre sonra işadamının rahatsızlandığı haberinin duyulması üzerine törene ara verildi. Tören alanı yanında bir sandalyeye oturtulan işadamına ilk müdahaleyi eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, Maliye Bakanlığı Müsteşarı Hasan Basri Aktan yaptı. Olay yerine gelen sağlık ekibinin kontrolünün ardından Erzincanlı işadamı ambulansla Kemaliye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


Erzincan Valisi Abdulkadir Demir, hastanede ziyaret ettiği işadamının yorgunluğa bağlı olarak rahatsızlandığını yapılan müdahalenin ardından sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti. Öte yandan işadamının rahatsızlığı nedeniyle festivalin sabah bölümündeki programlar ertelendi.
 

İha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2009 Cumartesi 13:57:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?