30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

İşte suç aletinin alındığı an

CİNAYET ZANLISI EŞ BIÇAK ALIRKEN GÜVENLİK KAMERALARINA TAKILDI

Erzincan'da 2 Eylül günü meydana gelen cinayet olayının ardından, öldürülen yaşlı adamın eşi olay günü bir mağazadan iki adet bıçak alırken güvenlik kameralarına yakalanınca cinayet zanlısı eş ile birlikte olayla ilgili 1 kişi yakalanarak çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay 2 Eylül Cuma günü, Yenimahalle 307 Sokak Numara 54'teki tek katlı evde meydana geldi. 10 bıçak darbesi ile öldürülen 76 yaşındaki Behzet Ü.'nün cansız bedeni, geceyi dışarıda geçirdiğini söyleyen 29 yaşındaki eşi N.Ü. ve komşuları tarafından sabah saat 10.00 sıralarında bulundu. Yaşlı adamın cesedi ile karşılaşan eşi N.Ü. ve komşuları, olayı polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen cinayet masası dedektifleri eve girdiklerinde korkunç manzara ile karşılaştı.

OLAY GÜNÜ MAĞAZADAN İKİ BIÇAK ALDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Cinayet olayı ile ilgili araştırmasını derinleştiren Erzincan Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri cinayetin meydana geldiği gün N.Ü.'nün bir mağazada ekmek bıçağı almak isterken bir polis memuru tarafından görüldüğünü öğrendi. İfadesi için emniyete getirilen maktul Behzet Ü.'nün eşi N.Ü burada polis memuru tarafından teşhis edildi.

Teşhis edilen N.Ü.'nün bıçağı aldığı mağazanın güvenlik kayıtlarının incelenmesi sonucu cinayet günü mağazadan 2 adet ekmek bıçağı aldığı öğrenildi. Bunun üzerine ifadesi alınan genç eş N.Ü., bıçakları neden aldığını söylemedi.

Yapılan araştırma neticesinde cinayet olayı ile ilgileri olduğu iddia edilen yaşlı adamın eşinin de aralarında bulunduğu 4 kişi emniyetteki sorgularının ardından önceki gün mahkemeye çıkartıldı. Buradaki sorgularının ardından zanlılar N.Ü. ve A.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİNAYET ZANLISI EŞ BIÇAK ALIRKEN GÜVENLİK KAMERALARINA TAKILDI
CİNAYET ZANLISI EŞ BIÇAK ALIRKEN GÜVENLİK KAMERALARINA TAKILDI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2009 Salı 13:18:05
Güncelleme :6 Ekim 2009 Salı 14:30:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?