5
Mayıs
2024
Pazar
ERZİNCAN

İtfaiyeci gibi polis memuru

Erzincan'da meydana gelen ev yangını vatandaşlara heyecanlı dakikalar yaşattı. İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmasına bir polis memuru da bahçe hortumuyla katıldı.

Edinilen bilgiye göre, Hocabey Mahallesi 1052. Sokak'ta İbrahim Akkuş'a ait evde saat 10.00 sıralarında çıkan yangın, mahalle sakinlerini sokağa döktü. Elektrik kontağından çıktığı belirlenen yangına müdahale eden Belediye İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, zaman zaman yoğun duman altında çalışmakta güçlük çekti. 2 itfaiye aracının söndürme çalışmalarına katıldığı yangında, alevlerin mahalledeki diğer evlere sıçramaması için mahalle halkı ve polis memurları da itfaiye ekiplerine yardımcı olmaya çalıştı.

Evin çatısında yangın söndürme çalışması yapan itfaiye erlerine yardım etmek isteyen bir polis memuru, eline aldığı bahçe hortumuyla soğutma çalışması yaptı. Hortumun suyunun zaman zaman kesilmesi ve tazyikinin az olması polis memurunu güç durumda bıraksa da yangın tamamen kontrol altına alınıncaya elinden geleni yaptı.

Yaklaşık 1 saatte kontrol altına alınan yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanan olmazken, maddi zararın hasar tespit çalışmasından sonra belirleneceği kaydedildi. 

İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2007 Cumartesi 16:56:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?