30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

Kaçak göçmenlerin hamam keyfi

Erzincan'da önceki gün bir kamyon kasasında yakalanan 62 kaçak, Erzincan Emniyet Müdürlüğü tarafından misafir ediliyor. Her türlü ihtiyaçları polis tarafından karşılanan kaçak göçmenler sabah saatlerinde hamama götürüldü.


Erzincan ve Diyarbakır polis ekiplerince ortaklaşa düzenlenen operasyon kapsamında, N.K. yönetimindeki kapalı kasa kamyonet durdurularak arama yapılmış ve yapılan arama sonrasında kamyonun kasasında yurda kaçak yollardan giren 62 kişi yakalanmıştı.


Erzincan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü misafirhanesinde bekletilen 62 kişi bugün gruplar halinde Erzincan'daki bir hamama götürülerek temizlik ihtiyaçları giderildi.

15 ve 20 kişilik gruplar halinde hamama getirilen kaçak göçmenlerin önce kendi üstlerinde bulunan kirli elbiseleri çıkarılarak banyo yapmaları sağlandı, sonra da göçmenler Erzincan Emniyet Müdürlüğü tarafından alınan yeni kıyafetler giydirilerek yeniden Erzincan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü misafirhanesine götürüldüler.
Erzincan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube müdürlüğünde bekletilen göçmenlere akşam da Erzincan Emniyet Müdürlüğü tarafından iftar yemeği verilecek.

İha
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2009 Pazartesi 16:51:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?