23
Mayıs
2024
Perşembe
ERZİNCAN

Kar hayatı felç etti

Erzincan ve çevresinde günlerdir etkisini sürdüren kar yağışı karayollarında ulaşımı olumsuz etkilerken kent merkezinde de hayatı durma noktasına getirdi.

Parklarda bulunan ağaçların dalları kırılırken, bir iş merkezinin çatısı kardan dolayı çöktü.

Karadeniz üzerinden gelen soğuk hava Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkisini sürdürüyor. Önceki gün başlayan ve aralıksız olarak devam eden kar yağışı yüzünden, kent merkezinde trafik alt üst oldu. Belediye ekipleri ana caddelerde karla mücadele çalışmasına devam ediyor. Vatandaşlar sabah saatlerinde araçlarını bulunduğu yerden çıkarmak için büyük çaba sarfederken, fırtına dolayısıyla Barış Manço Parkı'nda bulunan ağaçların dalları kırıldı. Şehir merkezinde bulunan bir iş merkezine ek olarak yaptırılan binanın da çatısı akşam saatlerinde çöktü. Zemin katında düğün salonu bulunan binanın önünde bulunan ek yapının çatısı aşırı kar nedeniyle çöktü.

TEDAŞ PERSONELİ DONMA TEHLİKESİ ATLATTI

Kar yağışı ve kötü hava şartlarından dolayı Çağlayan Beldesi'nin yüksek kesimlerinde meydana gelen elektirik arızalarının onarımı için bölgeye giden TEDAŞ ekibi çalışmayı tamamladıktan sonra dönüş yolunda fırtınaya yakalandı.

Kendilerinden uzun süre haber alınamayan 4 kişilik ekip, sabah saatlerinde Çağlayan ve Mollaköy Belediyelerine ait iş makinaleri tarafından kurtarıldı. Ekibin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2008 Çarşamba 15:48:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?