22
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZİNCAN

Kardeş kavgasında kan döküldü

Erzincan'da iki kardeş arasında yaşanan kavga, taraflardan birinin av tüfeğiyle öldürülmesiyle sonuçlandı.

Bugün saat 09.00 sıralarında, Ergenekon Bulvarı, Bahçesaray Caddesi'ndeki bir apartmanın önünde meydana gelen olayda, aralarında daha önceden çeşitli sebeplerden dolayı anlaşmazlık bulunduğu belirtilen ve son olarak dün kavga ettikleri öğrenilen Murat B. (30) ile kardeşi Levent B. (23) arasında yine tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Murat B., otomobilinden aldığı av tüfeğiyle yanında keser ve bıçak bulunan kardeşi Levent B.'ye 3 el ateş etti. Göğsüne 2 av fişeği isabet eden Levent B. olay yerinde hayatını kaybederken, ağabeyi Murat B. yaya olarak olay yerinden kaçtı. Levent B.'nin cesedi Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsisi yapılmak üzere Erzincan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayetin meydana geldiği bölgeyi güvenlik çemberine alan polis ekipleri vatandaşları ve özellikle de çocukları uzaklaştırmaya çalıştı.

Öte yandan olaydan yaklaşık yarım saat sonra Murat B.'ye cep telefonuyla ulaşan polis ekipleri zanlıyı teslim olmaya ikna etti. Gözaltına alındıktan sonra Erzincan Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Murat B., ilk olarak Şehit Enes Bediz Polis Merkezi'ne ardından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Zanlı polisteki sorgulamasının ardından adliyeye çıkarılacak.

Olayda hayatını kaybeden Levent B.'nin 1 yıl önce evlendiği, zanlı Murat B.'nin de evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2008 Cumartesi 16:14:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
e...... IP: 88.246.186.xxx Tarih : 19.05.2008 19:37:07

insan başkasına yapar ama kendi kardeşine yapmaz yani