30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

Kemah Şenliklerine davet

Bu yıl 13. Düzenlenen Geleneksel Kemah Sultanmelik Kültür ve Spor Şenlikleri 10-12 Temmuz tarihleri arasında Kemah ilçesinde gerçekleşecek.


Kemahlılar Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından bir basın toplantısı düzenlenerek şenlik programı hakkında bilgiler verildi.

10 Temmuz Cuma günü başlayacak ve 12 Temmuz Pazar günü sona erecek olan şenlik programı ile ilgili olarak Kemah Belediye Başkanı Hüsamettin Şanal, Kemahlılar İstanbul Dernek Başkanı Ekrem Türkan, Erzincan Kemahlılar Derneği Başkanı Mahmut Cantekin ve Kemahlılar Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği yetkilileri bilgiler verdiler.


Kemah Belediye Başkanı Hüsamettin Şanal, İstanbul'daki Kemahlıların geleneksel olarak gerçekleştirdikleri dostluk turnuvasının 13'sünün Erzincan'da düzenleneceğini söyledi. Şanal, Kemah'ta Cuma günü başlayacak olan festivale tüm Erzincanlıları davet ettiklerini söyledi.


Ardından konuşan Erzincan Kemahlılar Derneği Başkanı Mahmut Cantekin, 13 yıldır büyük fedakarlık gösteren İstanbul'daki Kemahlılara teşekkür ederek, "Kemah Festivali ilçemizde Cuma günü 09:30'da başlayacak. Festivale katılmak isteyenler aynı gün sabah 08:30'da Manifaturacılar Sitesi önünden araçlarla ilçemize gelebilecekler.”dedi.

İha
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 17:35:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?