5
Mayıs
2024
Pazar
ERZİNCAN

Kitap okuma yarışması

Erzincan'ın Çayırlı ilçesi ZiyaGökalp İlköğretim okulunda 2007-2008 eğitim öğretim yılı etkinlikleri çerçevesinde Çayırlı Öğretmen evi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü işbirliğiyle 'Kitap Okuma Yarışması 'düzenlendi. 

Çayırlı Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Müdürü Deniz Karar, kitap okuma yarışmasının öğrencileri kitap okuma zevkine ve alışkanlığına yönlendirdiğini belirtti. Karar: "Bu yarışma ile öğrencilerin boş zamanlarını değerlendirmesinde en öncelikli alternatif olması amaç edinmektedir. 162 öğrencinin eğitim gördüğü okulda öğretmen ve öğrencilerimiz bu özverili çalışmanın içerisinde yer almaktadır"dedi. 

En önemli eğitimin kitap okumanın öneminin kavranması olduğunu vurgulayan Karar," Kitaplar bizim en iyi dostlarımızdır. Kitaplar sayesinde hayatın güzelliklerinin tadına varırız. Kitap okuma alışkanlığı bebeklikten kavratılmaya başlanmalıdır. Düzenlenen kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize çeşitli hediyeler ve ödül verilmekte. Böylece bu kampanya ile kitap okuma sevgisi öğrencilerimize daha iyi aşılanmaktadır. Hayatta en güzel duygu yeni bilgiler öğrenmek ve bu bilgileri hayata aktarmaktır"diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2007 Cumartesi 10:21:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?