30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

Kurayla işe girdiler

Türkiye’de çağrı merkezi sektöründe hizmet veren bir şirket, Türk Telekom’un Erzincan’daki çağrı merkezinde ilk etapta görev yapacak 70 kişiyi kura ile belirledi.


Erzincan Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirilen kura çekimine, daha önce yapılan ve 600 kişinin katıldığı sınavda başarılı olan 228 kişi katıldı. Sınavda 90 ve üzeri puan alan 13 kişi kura dışında tutulurken geri kalan 57 kişinin belirlenmesinde büyük heyecan yaşandı. Kura törenine, adaylar aileleriyle birlikte katıldı. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekim töreninde ismi okunanlar büyük sevinç yaşarken ismi çıkmayanlar buruk bir şekilde salondan ayrıldı. Kurada ismi çıkmayan adayların çağrı merkezine bir sonraki dönemde yapılacak personel alımında sınava girmeden kuraya dahil edileceği belirtildi.
Kura çekme törenine, Assistt A.Ş Genel Müdürü Adil Zembat, Assistt firması İnsan Kaynakları Direktörü Hamza Bayındır, Türk Telekom Erzincan İl yöneticisi Timur Sevim, Halk Eğitim Müdürü Nevzat Düner ve davetliler katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 23:06:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?