22
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZİNCAN

Kurbanlar memleketlerine yollandı

Erzincan-Sivas Karayolu'nda dün gece yarısı meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenler 01.00 sıralarında memleketlerine gönderildi.

Erzincan-Sivas E-80 Karayolu'nun Tüneller mevkiinde dün gece yarısı iki aracın karşılıklı çarpışması sonucu meydana gelen kazanın ardından, olayda hayatını kaybedenlerin ve yaralananların yakınları Erzincan Devlet Hastanesi'ne akın etti. Feci kazada ağır yaralanan ve eşi Şeyda İlhan'ın yanı sıra (31), kızları 10 aylık Ela Nur, 7 yaşındaki Aleyna ve erkek kardeşleri Kamuran (23) ve Nimet'i (17) kaybeden Emniyet Genel Müdürlüğü Dış İlişkiler Daire Başkanlığı'nda görevli polis memuru Ömer İlhan'ın Ağrı'nın Patnos ilçesinde yaşayan ailesi, kazada kaybettikleri aile fertleri için göz yaşı döküp, ağıt yaktılar. Tatil için memleketi Patnos'a gittiği sırada kaza geçiren polis memuru Ömer İlhan'ın annesi Saniye ve babası İbrahim İlhan'ı hastane bahçesinde polis müdürleri teselli etmeye çalıştı. Hastaneye gelen Erzincan Emniyet Müdürü Ahmet Çimen de, aileye baş sağlığı dileyip, teselli etmeye çalıştı. Anne Saniye İlhan, kendisine baş sağlığı dileyen Emniyet Müdürü Çimen'e sarılıp gözyaşı döktü.

Savcılığın otopsi işlemlerini tamamlamasının ardından cenazeler saat 01.00 sıralarında ailelerine teslim edildi. Kazada hayatını kaybeden Şeyda İlhan ile kızları Ela Nur ve Aleyna'nın cenazeleri, Şeyda İlhan'ın memleketi Tokat'a, Kamuran ve Nimet İlhan'ın cenazeleri de memleketleri Ağrı'nın Patnos ilçesine gönderildi. Kazada ağır yaralanan polis memuru Ömer İlhan ise geçirdiği ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Öte yandan, kazada diğer araçta bulunan ve yaralı olarak kaldırıldığı Erzincan Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybeden Ferihan Selik'in (68) cenazesi de savcılık işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Ferihan Selik'in cenazesi Erzincan'da toprağa verilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 10:05:12
Güncelleme :12 Ağustos 2008 Salı 11:46:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?