18
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Kurumlar arası voleybol turnuvası

Otlukbeli ilçesinde kaymakamlık tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl üçüncüsü yapılacak olan kurumlar arası kaymakamlık turnuvası hazırlıkları tamamlandı.

Otlukbeli'nde kamu kurumları ve vatandaşların oluşturduğu takımların katılımıyla gerçekleştirilen 3. geleneksel voleybol turnuvası önümüzdeki hafta içinde başlayacak. Toplam 12 takımın başvuru yaptığı organizasyonun heyecanlı geçmesi bekleniyor. Turnuvada 3 grupta eleme usulü ile oynanacak maçlar sonunda birinci ve ikinci olan takımlar bir üst tura çıkacaklar. Hükümet konağı bahçesindeki voleybol sahasında oynanacak olan maçlar Haziran ayının ilk haftasında yapılacak olan final maçıyla sona erecek.

Otlukbeli Kaymakamı Şefik Aygöl, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada,mesai saatleri sonrasında personel arasında birlik, dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak, yoğun iş stresinden uzak ve hoşca vakit geçirilmesi, toplumu sporun içine çekmek, halk arasındaki ilişkiyi güçlendirmek amacıyla böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiklerini belirtti.

.
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2008 Salı 11:10:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?