22
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZİNCAN

Kutlamalar renkli geçti

İlköğretim Haftası kutlamaları, Erzincan'daki ilköğretim okullarının kendi bünyesinde gerçekleştirdikleri etkinliklerle devam etti.


Erzincan İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Müşir Zeki Paşa ilköğretim Okulu'nda bugün yapılan İlköğretim Haftası kutlamaları da renkli görüntülere sahne oldu. Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikler, saygı duruşunun ardından istiklal Marşı'nın okunması ve Okul Müdürü Talip Atalay'ın konuşmasıyla başladı.

Atalay'ın konuşmasının ardından Okulun İngilizce Öğretmeni Duygu Ünlü'nün günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, 5-B sınıfı öğrencisi Dilruba Senir, 'Okulumuz' adlı şiirini okudu. 2007 yılında yakalandığı Cushing hastalığına bağlı tümör sebebiyle yaklaşık 1 yıldan bu yana İstanbul ve Erzurum'da tedavi gören ve arkadaşlarının, öğretmenlerinin ve ailesinin desteğiyle yeniden okuluna dönen Dilruba'nın okuduğu şiir arkadaşlarından büyük alkış aldı.


Müşir Zeki Paşa İlköğretim Okulu'ndaki program daha sonra çeşitli sınıfların İlköğretim Haftası'yla ilgili düzenledikleri etkinlikleri sahnelemeleriyle devam etti. Törende, bu yıl öğrenimlerine Fen Lisesi'nde devam eden eski öğrencilerle, yurt içi ve yurtdışında katıldıkları karşılaşmalarda başarı elde eden okulun badminton takımının oyuncularına okul Müdürü Talip Atalay tarafından çeşitli hediyeler verildi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2008 Cuma 18:33:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?