18
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Mehmet Buyruk AKP'den aday adayı

Erzincan Belediye Başkanı Mehmet Buyruk, Ak Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı. 

Ak Parti İl Başkanlığı'nda bugün düzenlediği ve eşi Gülser Buyruk ile çocuklarının da katıldığı basın toplantısında, 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde yeniden Erzincan Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklayan Mehmet Buyruk, 5 yıldan bu yana Erzincan Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğünü belirterek, önünüzde 5 için de yeniden Erzincan halkına hizmet etmeye talip olduğunu söyledi. 

Konuşmasında, "Erzincan mübarek bir beldedir. Erzincan'a hizmet etmek bir anlamda ibadettir" diyen Başkan Buyruk, "Erzincan halkı çok daha büyük hizmetlere layık. Eğer partimiz yine bize teveccüh ederse, yeniden bizi aday gösterirse, geride kalan 5 yıl içerisinde yaptığımız hizmetlerin daha fazlasını yapacağız." dedi. 

Kendisinden önce partiye aday adayı müracaatında bulunanların hepsinin değerli şahsiyetler olduğunu dile getiren Başkan Buyruk, "Ak Parti'de bu konuda büyük bir yarış söz konusu. Demokratik kurallar içerisinde bu yarış sürdürülecek. Ak parti olarak hem merkezi hükümet olarak hem de yerel yönetimlerde çok büyük hizmetler yaptığımız kamuoyu biliyor. Yerel anlamda da Erzincan'a, sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım'ın destekleriyle önemli hizmetlere imza atıldı. Bu hizmetler inşallah kat kat artarak devam edecek. Yapılacak seçimlerin öncelikle Erzincan'a ve Türkiye'ye hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bu seçimdeki sonuçlara herkesin razı olacağına ve önümüzdeki 5 yıl içerisinde yerel hizmetler konusunda çok daha büyük başarılar elde edileceğine yürekten inanıyorum." 

Başkan Buyruk konuşmasının ardından aday adaylığı müracaatıyla ilgili belgeleri Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Keleş'e verdi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 17:43:31
Güncelleme :21 Aralık 2008 Pazar 14:18:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?