18
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Mercan esnaf genel kurulu yapıldı

Erzincan'ın Tercan ilçesi Mercan Beldesi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 33. olağan genel kurulu yapıldı.

Mercan Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirilen genel kurulda, Mercan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Nurettin Küçük, Halk Bank Erzincan Şubesi Müdürü Murat Kocaöz, Erzincan Sanayi ve Ticaret Müdürlüğü temsilcileri Ali Aksoy, Recai Palabıyık, Çayırlı Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Ebubekir Ezgin ile üyeler katıldı.

Divan Başkanlığını esnaf Ali Yılmaz yaptı. Genel kurulun açış konuşmasını yapan Mercan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nurettin Küçük, 2007 yılının esnaf açısından oldukça zor geçtiğini belirterek," Esnafımız düştüğü bu dar geçitten kurtulması için uzun vadede düşük faizli kredi uygulanırsa rahat bir nefes alacaktır. Aksi takdirde esnafımız iflasın eşiğine gelir. Bunun akabinde de göç yeniden başlar. Bugün esnafımıza eskisinden daha çok sahip çıkılmalıdır. “dedi.

Halk Bank Erzincan Şube Müdürü Murat Kocaöz'de konuşmasında, esnaf ve sanatkarlara Halk Bankası aracılığıyla düşük faizli kredi imkanı sağlayan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin ,esnafı desteklemek ve işletmelerini geliştirmek amacıyla verdiği kredilere devam ettiğini vurguladı.

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2008 Pazartesi 16:53:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?